Reviews

55 Reviews

Patrick en Ingrid De Locht - Nijs - patrick@delochtnijs.be
5

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het hele team van JB invest, de vastgoedwebsite waar ik mijn droom appartement heb gevonden. Als koper was ik op zoek naar een betrouwbare bron om mijn zoektocht naar een appartement te starten, en Jeff Delava heeft me niet teleurgesteld. Wij kregen van Jeff een gedetailleerde beschrijving, fotou2019s en videou0027s. Dit maakte het voor ons eenvoudig om een weloverwogen beslissing te nemen. JB invest voorzag ook in informatie over de verplichtingen via advocaat en notaris en de bijbehorende kosten. Dit was cruciaal voor mijn besluitvorming. JB Invest regelde voor ons alle afspraken en bereidde alle documenten voor. Verder heeft Jeff zijn contacten in Corvera met ons gedeeld waardoor we snel terecht konden bij verschillende handelaars voor bijvoorbeeld, schilderwerken, huurwagen, tuinwerken enz enz. Kortom, JBinvest is een essentiu00eble partner voor iedereen die op zoek is naar een woning of appartement. Bedankt, Jeff, voor het helpen realiseren van mijn droomverblijf in Spanje.

Peter - peter.moerman5@telenet.be
5

Professionele bijstand van Jeff zorgt voor een zorgeloos en vlot verloop voor de aankoop van uw droom. Bedankt Jeff en team.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

ook twee app gekocht en weer verkocht via JB.steeds goeie service gekregen zelfs jaren na de aankoop.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

oei vergeten sterren te geven.

Rowan - rowanharkink@yahoo.com
5

Deze zomer Twee appartementen aangekocht via Jeff en Andres. Twee mannen met verstand van zaken. Ze hebben een geweldig aanbod waaruit ik mocht kiezen. Na een keuze gemaakt te hebben begeleiden ze je bij het gehele proces en zelfs nog een stap verder dan dat. Ook na aanschaf helpen ze je met de meest uiteenlopende zaken. Ik raad J&B invest dan ook van harte aan!

Vancleynenbreugel Ludwig - ludwigvancleynenbreugel@gmail.com
5

Wij kochten ons appartement bij Jeff. Van het begin tot het einde alles professioneel geregeld. Een echte aanrader. Dank u wel Jeff en zijn fantastsiche team.

Caroline - caroline-vandevelde@hotmail.com
5

Wij hebben reeds 2 appartementen gekocht bij J&B, telkens onthaald met een grote glimlach en enorme hartelijkheid. Zeker aan te raden voor mensen die een appartement zoeken in het buitenland. J&B zijn mensen met het hart op de juiste plaats.

Patricia & Patrick - patricia.vertongen@mac.com
5

Reeds meerdere keren gekocht en verkocht via J&B. Deze mensen doen er werkelijk alles aan om er een professionele en prettige ervaring van te maken. Wàt je ook vraagt, geen moeite is hen te veel en alles wordt opgevolgd van begin tot einde. Een echte aanrader dus.

Inge & Peter - Inge.tackaert1@outlook.com
5

We hebben al een paar keer beroep gedaan op de diensten van J&B services voor zowel de aankoop als de verhuur van een woning. Telkens werden we op een professionele manier begeleid waardoor alles snel in orde gebracht werd. Heb je een makelaar nodig dan raden we J&B zeker aan!

Bart Terryn en Maryke Buyck - maryke@tryma.be
5

Wij hebben ons appartement gekocht onder de deskundige begeleiding van J en B en het voltallige team. Heel tevreden over het verloop, van aankoop tot ondertekenen van de akte bij de notaris. Aanbod van een totaal pakket van diensten . Vriendelijk en hulpvaardig en altijd ter beschikking van hun klanten, voor om het even welk probleem. Ook na het afhandelen van de verkoop kan je altijd bij hen terecht. Een echte aanrader voor eenieder die zijn Spaanse droom wil waarmaken. Met heel veel respect en dank voor Jef en zijn team.

Write a Review

Compare listings

Compare