Reviews

58 Reviews

Dries & Cindy - Heyman/De Wachter - info@driesco.be
5

Als professionele verhuisfirma komen we natuurlijk dagelijks overal aan de Spaanse Costau0027s. Toen Jeff fotou0027s had gepost van een leuk compleet gerenoveerd en bemeubelde penthouse waren we onmiddellijk verkocht. Uiteraard kende ik Jeff al van daarvoor maar na een kort telefoongesprek gaven we onze zegen tot aankoop van de woning. Jeff en zijn team verzorgden alles tot in de puntjes, de dames vlogen naar Corvera om alles te gaan bekijken en om volmachten te geven voor de aankoop. Op enkele dagen tijd was alles rond en +/- 3 weken later genoten we op ons terras van de Spaanse zon. Een klein euvel werd snel en correct door Jeff en zijn team opgelost, waarvoor onze dank. Top team Jeff en zeker een aanrader om zorgeloos uw aankoop van de woning te realiseren. Succes nog in de toekomst en indien mogelijk hebben wij wel nog interesse om er enkele bij te kopen.

Dominique Vermeulen - ducatimonster696@me.com
5

jeff en Andres hebben voor ons de verkoop van ons appartement in Lopagan gedaan. Alles was tot in de puntjes in orde en de communicatie verliep zeer vlot . Een aanrader ud83dudc4dud83cudffb

Sven Moussiaux - sven5186@msn.com
5

Dankzij Jeff vonden wij ons plekje onder de zon in september en was alles vlotjes geregeld in November. Echt een top makelaar en een top kerel! Een aanrader ud83dudc4dud83dudc4dud83dudc4d

Patrick en Ingrid De Locht - Nijs - patrick@delochtnijs.be
5

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het hele team van JB invest, de vastgoedwebsite waar ik mijn droom appartement heb gevonden. Als koper was ik op zoek naar een betrouwbare bron om mijn zoektocht naar een appartement te starten, en Jeff Delava heeft me niet teleurgesteld. Wij kregen van Jeff een gedetailleerde beschrijving, fotou2019s en videou0027s. Dit maakte het voor ons eenvoudig om een weloverwogen beslissing te nemen. JB invest voorzag ook in informatie over de verplichtingen via advocaat en notaris en de bijbehorende kosten. Dit was cruciaal voor mijn besluitvorming. JB Invest regelde voor ons alle afspraken en bereidde alle documenten voor. Verder heeft Jeff zijn contacten in Corvera met ons gedeeld waardoor we snel terecht konden bij verschillende handelaars voor bijvoorbeeld, schilderwerken, huurwagen, tuinwerken enz enz. Kortom, JBinvest is een essentiu00eble partner voor iedereen die op zoek is naar een woning of appartement. Bedankt, Jeff, voor het helpen realiseren van mijn droomverblijf in Spanje.

Peter - peter.moerman5@telenet.be
5

Professionele bijstand van Jeff zorgt voor een zorgeloos en vlot verloop voor de aankoop van uw droom. Bedankt Jeff en team.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

ook twee app gekocht en weer verkocht via JB.steeds goeie service gekregen zelfs jaren na de aankoop.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

oei vergeten sterren te geven.

Rowan - rowanharkink@yahoo.com
5

Deze zomer Twee appartementen aangekocht via Jeff en Andres. Twee mannen met verstand van zaken. Ze hebben een geweldig aanbod waaruit ik mocht kiezen. Na een keuze gemaakt te hebben begeleiden ze je bij het gehele proces en zelfs nog een stap verder dan dat. Ook na aanschaf helpen ze je met de meest uiteenlopende zaken. Ik raad J&B invest dan ook van harte aan!

Vancleynenbreugel Ludwig - ludwigvancleynenbreugel@gmail.com
5

Wij kochten ons appartement bij Jeff. Van het begin tot het einde alles professioneel geregeld. Een echte aanrader. Dank u wel Jeff en zijn fantastsiche team.

Caroline - caroline-vandevelde@hotmail.com
5

Wij hebben reeds 2 appartementen gekocht bij J&B, telkens onthaald met een grote glimlach en enorme hartelijkheid. Zeker aan te raden voor mensen die een appartement zoeken in het buitenland. J&B zijn mensen met het hart op de juiste plaats.

Write a Review

Compare listings

Compare