Over Ons

J&B INVEST

wie we zijn

aanwezigheid

J&B INVEST IS EEN ERKEND PROFESSIONEEL MAKELAARSKANTOOR IN HET HART VAN DE COSTA CÁLIDA WAAR MURCIA ÉÉN VAN DE MEEST OPKOMENDE GEBIEDEN IS.

verantwoordelijkheid

We hebben onze ervaring opgedaan tijdens het werken voor andere toonaangevende makelaars in deze regio, sindsdien hebben we een zeer goede reputatie in het gebied opgebouwd. We zijn hier om u bij elke stap te begeleiden, of u nu koopt of verkoopt, om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken en met de minste stress.

We bieden volledige begeleiding in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Hiermee kunnen we wereldwijd adverteren, op het web, verschillende portals en sociale media. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Corvera, op één van de beste plaatsen met uitstekend voetverkeer!

Als u een eigendom wilt kopen of verkopen, aan de kust, op het platteland of in een urbanisatie, neem dan contact met ons op of kom langs op ons kantoor voor een gesprek, we helpen u graag verder. Jeff Delava & Benny Driesmans.

bezoek

ons kantoor

Overweegt u een woning aan de Costa Cálida te kopen of te verkopen?

Kom langs voor een gesprek op ons kantoor in Corvera.

Of neem simpelweg contact met ons op voor een afspraak.

Plaza Luis Fontes Pagan, 30153 Corvera, Murcia, Spain

+34 651 67 49 17

info@jbinvestspain.com

0 +
Verkochte Eigendommen
0 +
Tevreden Klanten
0 +
Beschikbare Eigendommen

LATEN WE UW PLEK ONDER DE ZON VINDEN

Of u nu een woning wilt kopen, verkopen of huren, we helpen u graag verder. Laat ons u helpen in slechts enkele seconden uw droomhuis te vinden. Neem bij vragen gerust contact met ons op!

%d bloggers liken dit: