Comentarios

56 Reviews

Sven Moussiaux - sven5186@msn.com
5

Dankzij Jeff vonden wij ons plekje onder de zon in september en was alles vlotjes geregeld in November. Echt een top makelaar en een top kerel! Een aanrader ud83dudc4dud83dudc4dud83dudc4d

Patrick en Ingrid De Locht - Nijs - patrick@delochtnijs.be
5

Ik wil graag mijn waardering uitspreken voor het hele team van JB invest, de vastgoedwebsite waar ik mijn droom appartement heb gevonden. Als koper was ik op zoek naar een betrouwbare bron om mijn zoektocht naar een appartement te starten, en Jeff Delava heeft me niet teleurgesteld. Wij kregen van Jeff een gedetailleerde beschrijving, fotou2019s en videou0027s. Dit maakte het voor ons eenvoudig om een weloverwogen beslissing te nemen. JB invest voorzag ook in informatie over de verplichtingen via advocaat en notaris en de bijbehorende kosten. Dit was cruciaal voor mijn besluitvorming. JB Invest regelde voor ons alle afspraken en bereidde alle documenten voor. Verder heeft Jeff zijn contacten in Corvera met ons gedeeld waardoor we snel terecht konden bij verschillende handelaars voor bijvoorbeeld, schilderwerken, huurwagen, tuinwerken enz enz. Kortom, JBinvest is een essentiu00eble partner voor iedereen die op zoek is naar een woning of appartement. Bedankt, Jeff, voor het helpen realiseren van mijn droomverblijf in Spanje.

Peter - peter.moerman5@telenet.be
5

La profesionalidad de Jeff le permitirá disfrutar de una experiencia inolvidable en su habitación. Bedankt Jeff en team.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

ook twee app gekocht en weer verkocht via JB.steeds goeie service gekregen zelfs jaren na de aankoop.

mark van sant - maveromvs@gmail.com
5

oei vergeten sterren te geven.

Rowan - rowanharkink@yahoo.com
5

Esta temporada Dos apartamentos compartidos por Jeff y Andres. Dos hombres con conocimientos de idiomas. Tienen una gran capacidad para que yo pueda disfrutar. Na een keuze gemaakt te hebben begeleiden ze je bij het gehele proces en zelfs nog een stap verder dan dat. Ook na aanschaf helpen ze je met de meest uiteenlopende zaken. ¡Ik raad J&B invest dan ook van harte aan!

Vancleynenbreugel Ludwig - ludwigvancleynenbreugel@gmail.com
5

Nos alojamos en nuestro apartamento con Jeff. Desde el principio hasta el final todo fue profesional. Een echte aanrader. Dank u wel Jeff en zijn fantastsiche team.

Caroline - caroline-vandevelde@hotmail.com
5

Disponemos de 2 apartamentos en J&B, todos ellos con un gran encanto y una gran calidez. Ideal para aquellos que buscan un apartamento en el campo. J&B zijn mensen met het hart op de juiste plaats.

Patricia y Patrick - patricia.vertongen@mac.com
5

Muchos más niños han sido seleccionados y contratados a través de J&B. Deze mensen doen er werkelijk alles aan om er een professionele en prettige ervaring te maken. Como usted mismo dice, no hay ningún problema y todo está resuelto de principio a fin. Por lo tanto, un verdadero placer.

Inge & Peter - Inge.tackaert1@outlook.com
5

Llevamos un par de años confiando en los servicios de J&B services tanto para la compra como para la venta de una vivienda. Nos sentimos orgullosos de la profesionalidad con la que hemos trabajado para que todo esté en orden. Si es usted un fabricante, ¡no dude en ponerse en contacto con J&B!

Escriba una opinión

Comparar listas

Compara